За нас

Магазин Билки Билки…

Изберете здравословния начин на живот

Магазин Билки Билки Ви предлага богат избор от хранителни добавки, екстракти и био продукти. При нас всичко е с виско качество и конкурентни цени. Дългогодишният ни опит в билкарството и нетрадиционната медицина ни позволявя да ви представим продукти в нашият магазин, които ще подпомогнат вашето здравословно състояние и ще укрепят вашата имунна система. Предлагаме над 400 вида билки, собствено производство на екстракти, храни, биопродукти, хранителни добавки и други. Опитът ни ви гарантира качество и консултация на високо ниво!

Нашите партньори

Балев Био Маркет

Град София:
бул. „Черни връх“ 206

Холистичен център Трансмед

Град Пловдив:
ул. „Велико Търново“ 61

Био Свят

Град София:
бул. „Самоковско шосе“ 2Л

JoyDay

Град София:
бул. „Ген. Михаил Скобелев“ 38 

Избери здравословния начин на живот

Магазин Билки Билки Ви предлага богат избор от хранителни добавки, екстракти и био продукти. При нас всичко е с виско качество и конкурентни цени. Дългогодишният ни опит в билкарството и нетрадиционната медицина ни позволявя да ви представим продукти в нашият магазин, които ще подпомогнат вашето здравословно състояние и ще укрепят вашата имунна система.

Свържете се с нас

+359 882 62 40 30

+359 876 18 88 16

+359 877 72 83 86

cherenoreh01@gmail.com

Погрижи се за себе си

Магазин за любителите на здравословния начин на живот. Предлагаме над 400 вида билки, собствено производство на екстракти, храни, биопродукти, хранителни добавки и други. Опитът ни ви гарантира качество и консултация на високо ниво!